Dietabc Logo
GLUTÉNMENTES TERMÉKEK
EGYÉB TERMÉKEK

Szállítási információ

Kiszállítás és a személyes áruátvétel lehetőségei:

Minimum rendelési összeg

A vásárlás minimum összege 8000 Ft, ez alatti megrendelést nem tud leadni.

Kiszállítás

Díj:

Csomagpiac és Sameday normál kiszállítás 1.590 Ft csomagonként.

MPL és DPD futárszolgálat kiszállítási díj 2.190 Ft csomagonként.

A futárszolgálat maximum 30 kilogrammos csomagot szállít ki amibe beletartozik a csomagolás is, így a leadható rendelés csomagonként a shop 28 kg-ot számít. A 28 kg-ot meghaladó rendelést több csomagban tudjuk feladni. A 20 ezer Ft feletti ingyenes szállítás 1 csomag esetén normál kiszállítás választásakor, előreutalás vagy on-line kártyás fizetés választásakor érvényes, utánvétes fizetés esetén 500 Ft utánvét díj érvényes. Ezért javasoljuk mindenképpen az előreutalásos vagy online kártyás fizetést, melynek 0 Ft a kezelési díja.

Futárszolgálat:  a Csomagpiac futárszolgálat szervezi a csomagok kézbesítését, és Pest megyében a csomagokat közvetlenül szállítja. Pest megyén kívüli csomagokat a Sameday futárszolgálat kézbesíti. Esetenként Budapest területén saját autóval szállítunk, elsősorban ha a rendelésben fagyasztott és/vagy friss pékáru szerepel. Lehetőség van a kiszállítást MPL és DPD futárszolgálattal kérni, amennyiben a Csomagpiac vagy Sameday szolgáltatásával Ön nem elégedett, ezeknek díjai viszont eltérnek. Egyenlőre ennél a 2 szállítási formánál a rendszer 2.190 Ft-os díjat felszámolja az ingyenes szállítási feltételek teljesülése esetén is. Ennek beállítása folyamatban, természetesen a 1.590 Ft-os alapdíj ez esetben a számlán nem szerepel, kártyás fizetés esetén visszatérítésre kerül, utalás esetén csak a különbözet kerül a számlára.

A kiszállítást a futárszolgálat végzi. A futárszolgálat a csomag kézbesítéséről e-mailt küld, a tervezett kiszállítási idővel, melyben feltünteti a futár adatait. A futárszolgálat a kiszállítást kizárólag hétköznap munkaidőben végzi. A kiszállításra vonatkozó speciális kéréseket kérjük tüntesse fel a megjegyzés rovatba, ezt továbbítjuk a futárszolgálat részére.

Kérjük amennyiben a csomagon bárminemű sérülést vagy hibát tapasztalnak azonnal jelezzék a futárnál, vetessenek fel jegyzőkönyvet és készítsenek fényképet. Ezek elmaradása esetén nincs lehetőségünk a futárszolgálattól a kár megtérítésére.

Csomagpontra szállítás: a szállítás DPD csomagpontra történik, a futárszolgálat a csomagponton helyezi el a csomagot, melynek átvételéről Ön értesítést kap. Díja megegyezik a kiszállítási díjjal. Csomagpontra való szállítás esetén nem minden esetben van lehetőség utánvétes fizetésre, a csomagpontok nem egységesen kezelik az utánvét fizetést, van ahol elfogadnak bankkártyás utánvét fizetést, és készpénzt is, de sajnos van olyan DPD csomagpont ahol csak bankkártyát fogadnak el. Ennek tényéről e-mailben értesítést küldd a DPD csomagpont.

Sameday Easybox csomagautomatába szállítás: a szállítás a Sameday Easyboxra történik, a futárszolgálat a csomagautomatában helyezi el a csomagot, melynek átvételéről Ön értesítést kap. Díja megegyezik a kiszállítási díjjal. A csomagautomatába maximum 20 kg-os csomag rakható, úgyhogy ennél a szállítási módnál 19 kg-onként számít a rendszer csomagot.

Személyes átvétel

Személyes átvételre a DiétABC Budapest Üllői út 149-ben van lehetőség. Az átvétel menete:
Megrendelés beérkezése után a kollégák összekészítik az árut, és kiállítják a számlát, melyet e-mailben küldenek Önnek. Ennek kifizetését követően tudja átvenni 3 munkanapon belül a termékeket az Üllői út 149-ben a bolt nyitvatartási ideje alatt.

Kiszállítás teljes Magyarország területén lehetséges. Gluténmentes kiszállítás városlista

Feldolgozás menete

Raktárunk nyitvatartási ideje hétköznap 8.00 – 16.00 – ig. A beérkező megrendeléseket ez időben tudjuk feldolgozni. Minden beérkező megrendelés esetén 1 munkanapon belül jelezzük, ha valamilyen korrekció, egyeztetés szükséges a megrendelés teljesítéséhez. A futárszolgálat hétköznaponként munkaidőben végzi a kiszállítást. Amennyiben nincs szükség korrekcióra vagy külön egyeztetésre, a megrendelés leadásától számított maximum 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben a termékre 3 munkanapon belül van szüksége úgy kérjük külön jelezze, és megrenelését előre soroljuk.

Utánrendelés

Amennyiben a visszaigazoló terméknél utánrendelés szerepel, az azt jelenti hogy a termékből nem volt a rendelt mennyiség. Ez esetben a rendelés beérkezése után kolléganőnk elvégzi az utánrendelést, és jelzi annak várható érkezését amennyiben több mint 5 munkanap, illetve ha az után rendelt termék ára módosul.

Kártyás fizetés

Amennyiben on-line kártyás fizetési móddal a teljes összeget kifizette és valamilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni a teljes rendelést, a kiegészítő összeget vagy kupon formájában jóváírjuk következő vásárláshoz vagy amennyiben igényli visszautaljuk az összeget.

Kosár Van kuponja?
Még 20.000 Ft kell az ingyenes szállításhoz.

Gluténmentes termékek

Egyéb termékek

Dietabc Logo 220

Tisztelt Vásárlóink!

Köszönjük bizalmukat és akciós csütörtöki kiemelt számú megrendelésüket. Kicsit feltorlódott a feldolgozás, a pünkösdi ünnepek alatt nincs ügyfélszolgálat így a mostantól leadott rendelések minden bizonnyal csak a jövő hét második felében kerülnek feldolgozásra.

Kellemes Pihenést Kívánunk: DiétABC csapata