Dietabc Logo
GLUTÉNMENTES TERMÉKEK
EGYÉB TERMÉKEK

Szállítási információ

Kiszállítás és a személyes áruátvétel lehetőségei:

Minimum rendelési összeg

A vásárlás minimum összege 8000 Ft, ez alatti megrendelést nem tud leadni.

Kiszállítás

Díj: 1590 Ft csomagonként. A futárszolgálat maximum 30 kilogrammos csomagot szállít ki amibe beletartozik a csomagolás is, így a leadható rendelés csomagonként a shop 28 kg-ot számít. A 28 kg-ot meghaladó rendelést több csomagban tudjuk feladni. A 20 ezer Ft feletti ingyenes szállítás 1 csomag esetén előreutalás vagy on-line kártyás fizetés választásakor érvényes, utánvétes fizetés esetén 500 Ft utánvét díj érvényes. Ezért javasoljuk mindenképpen az előreutalásos vagy online kártyás fizetést, melynek 0 Ft a kezelési díja.

Futárszolgálat: a szállítást a Csomagpiac futárszolgálat végzi. Esetenként Budapest területén saját autóval szállítunk, elsősorban ha a rendelésben fagyasztott és/vagy friss pékáru szerepel.

A kiszállítást a futárszolgálat végzi. A futárszolgálat a csomag kézbesítéséről e-mailt küld, a tervezett kiszállítási idővel, melyben feltünteti a futár adatait. A futárszolgálat a kiszállítást kizárólag hétköznap munkaidőben végzi. A kiszállításra vonatkozó speciális kéréseket kérjük tüntesse fel a megjegyzés rovatba, ezt továbbítjuk a futárszolgálat részére.

Kérjük amennyiben a csomagon bárminemű sérülést vagy hibát tapasztalnak azonnal jelezzék a futárnál, vetessenek fel jegyzőkönyvet és készítsenek fényképet. Ezek elmaradása esetén nincs lehetőségünk a futárszolgálattól a kár megtérítésére.

Csomagpontra szállítás: a szállítás DPD csomagpontra történik, a futárszolgálat a csomagponton helyezi el a csomagot, melynek átvételéről Ön értesítést kap. Díja megegyezik a kiszállítási díjjal.

Sameday Easybox csomagautomatába szállítás: a szállítás a Sameday Easyboxra történik, a futárszolgálat a csomagautomatában helyezi el a csomagot, melynek átvételéről Ön értesítést kap. Díja megegyezik a kiszállítási díjjal. A csomagautomatába maximum 20 kg-os csomag rakható, úgyhogy ennél a szállítási módnál 19 kg-onként számít a rendszer csomagot.

Személyes átvétel

Személyes átvételre a DiétABC Budapest Üllői út 149-ben van lehetőség. Az átvétel menete:
Megrendelés beérkezése után a kollégák összekészítik az árut, és kiállítják a számlát, melyet e-mailben küldenek Önnek. Ennek kifizetését követően tudja átvenni 3 munkanapon belül a termékeket az Üllői út 149-ben a bolt nyitvatartási ideje alatt.

Kiszállítás teljes Magyarország területén lehetséges. Gluténmentes kiszállítás városlista

Feldolgozás menete

Raktárunk nyitvatartási ideje hétköznap 8.00 – 16.00 – ig. A beérkező megrendeléseket ez időben tudjuk feldolgozni. Minden beérkező megrendelés esetén 1 munkanapon belül jelezzük, ha valamilyen korrekció, egyeztetés szükséges a megrendelés teljesítéséhez. A futárszolgálat hétköznaponként munkaidőben végzi a kiszállítást. Amennyiben nincs szükség korrekcióra vagy külön egyeztetésre, a megrendelés leadásától számított maximum 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben a termékre 3 munkanapon belül van szüksége úgy kérjük külön jelezze, és megrenelését előre soroljuk.

Utánrendelés

Amennyiben a visszaigazoló terméknél utánrendelés szerepel, az azt jelenti hogy a termékből nem volt a rendelt mennyiség. Ez esetben a rendelés beérkezése után kolléganőnk elvégzi az utánrendelést, és jelzi annak várható érkezését amennyiben több mint 5 munkanap, illetve ha az után rendelt termék ára módosul.

Kártyás fizetés

Amennyiben on-line kártyás fizetési móddal a teljes összeget kifizette és valamilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni a teljes rendelést, a kiegészítő összeget vagy kupon formájában jóváírjuk következő vásárláshoz vagy amennyiben igényli visszautaljuk az összeget.

Kosár Van kuponja?
Még 20.000 Ft kell az ingyenes szállításhoz.

Gluténmentes termékek

Egyéb termékek