Rólunk

Kik vagyunk

A DiétABC 2009 május elejétől várja a 3-as Metró Ecseri úti megállójától 2 percre a Torony ház lábánál több mint 5000 diétás termékkel a lisztérzékenység, tej-, tejcukor-, tojás érzékenység, egyéb táplálékallergia, cukorbetegség miatt diétázni kényszerülőket. Bővülő választékot kínálunk a reformélelmiszereket keresőknek és fogyni vágyóknak is. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a táplálékallergia tényének elfogadása, az első döbbenet után mekkora problémát jelent a megfelelő minőségű élelmiszerek beszerzése. Szeretnénk megmutatni, hogy a diétázók minden igényét kielégítő, árban és minőségben is bőséges árukínálat egy helyen, utánajárás nélkül beszerezhető. Külön figyelmet fordítunk az együttesen előforduló- tej-tojásmentes, gluténmentes-diabetikus, stb. – diétás igényekre.

Küldetésünk

Cégünk folyamatos termékfejlesztést végez a gluténmentes termékkörben, teljeskörű kiszolgálást biztosítva.

Cégtörténet dióhéjban

1997: Cég alakulása,
2009: DiétABC nyitása,
2010: Webáruház indítása,
2011: Cukrászda indítása,
2012: Gluténmentes pékség,
2014: Nagyker tevékenység bővítése
2015: Gluténmentes étterem
Jelenleg 5 egységből álló Táplálékallergia szaküzletünk várja vásárlóit.

Miben segíthetünk?

Körülbelül 5 ezer termék webáruházban, boltunkban, dietetikai tanácsadás, friss gluténmentes pékség, gluténmentes étterem.

Garancia

Cégvezetőség, és az alakalmazottak egy részének glutén-,tej-,fehérjeszegény diétát kell tartania. Saját foglalkoztatású dietetikus biztosítja a mindennapokban a mentességek szigorú betartását. Az elmúlt évtized szakmai tapasztalata egy cégcsoport birtokában.

Hot Categories

- View all

ÉDESÍTŐSZEREK, CUKORPÓTLÓK

View More

GLUTÉNMENTES PELYHEK MAGVAK

View More

LAKTÓZMENTES TERMÉKEK

View More

BEZGLUTEN

View More

ALAP LISZTEK, DARÁK

View More
X