GLUTÉNMENTES TERMÉKEK
EGYÉB TERMÉKEK

NUTRI FREE ADA040 BARNA KENYÉRPOR GLUTÉNMENTES

2.379 Ft

SKU 8008696028294 Kategória

További információk

Tömeg1 kg
Mentesség

, , , , ,

Brand

Szállítási információ

Normál termék

Készleten (10 vagy kevesebb)

Összetevők: kukoricakeményítő, hajdinaliszt, 10,5%, tápiókakeményítő,cukor,rizskorpa,psylium rost, adalékok:E464(hidroxipropil-metil-cellulóz), guargumi, só, aroma.

Termékben található allergének: Nyomokban mustárt és szóját tartalmazhat

 

Tápanyagtartalom 100g termékben:

Energia: 1451kJ/ 342 kcal

Zsír 1,0 g

amelyből telített 0,2 g

Szénhidrát 78,0 g

amelyből cukrok 4,5 g

Fehérje 2,9 g

Rostok 4,5 g

Só 1,5 g

Felhasználási javaslatok:

500g Mix per Pane Integrale (vagy 350g Mix per Pane Integrale és 150g Mix per Pane), 400 ml víz (amennyiben a kenyér sütése formában történik, úgy a víz mennyiségét növelhetjük 450/500ml-re), 20g friss élesztő, 5g asztali só, 20g extraszűz olívaolaj vagy étolaj. Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük a lisztet hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan kidolgozzuk. Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk az olajat és a sót, addig dagasztjuk, míg a tészta csomómentes, homogén nem lesz. Ezután formázzunk belőle cipót, szobahőmérsékleten 90 percig kelesztjük. Enyhén lisztezzük be a kezünket és gyúrjunk a megkelt tésztából kenyér formát. Helyezzük be a kenyeret a tepsibe és hagyjuk még 20 percig kelni. Sütés előtt a tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal margarin/vaj/étolaj). Előmelegített sütőben 180/200 C fokon nagyjából 50 percig süssük.(légkeveréses sütő).

Száraz, hűvös helyen tartandó

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Várjon!
Ezek még érdekelhetik...

Kosár Van kuponja?

Gluténmentes termékek

Egyéb termékek