2.725 Ft
Tömeg | 1 kg |
---|---|
Mentesség | gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, búzamentes, élesztőmentes |
Brand | |
Szállítási információ | Normál termék |
Csak 8 maradt készleten
Összetevők: kukoricakeményítő, hajdinaliszt, 10,5%, tápiókakeményítő,cukor,rizskorpa,psylium rost, adalékok:E464(hidroxipropil-metil-cellulóz), guargumi, só, aroma.
Termékben található allergének: Nyomokban mustárt és szóját tartalmazhat
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1451kJ/ 342 kcal
Zsír 1,0 g
amelyből telített 0,2 g
Szénhidrát 78,0 g
amelyből cukrok 4,5 g
Fehérje 2,9 g
Rostok 4,5 g
Só 1,5 g
Felhasználási javaslatok:
500g Mix per Pane Integrale (vagy 350g Mix per Pane Integrale és 150g Mix per Pane), 400 ml víz (amennyiben a kenyér sütése formában történik, úgy a víz mennyiségét növelhetjük 450/500ml-re), 20g friss élesztő, 5g asztali só, 20g extraszűz olívaolaj vagy étolaj. Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük a lisztet hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan kidolgozzuk. Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk az olajat és a sót, addig dagasztjuk, míg a tészta csomómentes, homogén nem lesz. Ezután formázzunk belőle cipót, szobahőmérsékleten 90 percig kelesztjük. Enyhén lisztezzük be a kezünket és gyúrjunk a megkelt tésztából kenyér formát. Helyezzük be a kenyeret a tepsibe és hagyjuk még 20 percig kelni. Sütés előtt a tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal margarin/vaj/étolaj). Előmelegített sütőben 180/200 C fokon nagyjából 50 percig süssük.(légkeveréses sütő).
Száraz, hűvös helyen tartandó
Részösszeg (szállítás nélkül) | 0 Ft |
---|---|
Teljes összeg | 0 Ft |