1.229 Ft
Tömeg | 0,215 kg |
---|---|
Mentesség | gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, csökkentett szénhidrát, búzamentes, élesztőmentes, paleo, reform termék, szójamentes, tartósító és mest.szín.mentes |
Brand | |
Szállítási információ | Normál termék |
Csak 1 maradt készleten
Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok keveréke (napraforgómag, lenmag, szezámmag, tökmag), szezámmag liszt, útifűmaghéj liszt,porlasztva szárított tojásfehérjepor, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só, bambuszrostliszt
Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek.
Készíthető belőle hidegszendvics, “panini” melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt. Fagyasztóban hosszú ideig tárolható és szobahőmérsékleten érdemes kiolvasztani.
Hűtőben 4-5 napig eltartható.
Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.
Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben | |
Energia | 1382,4kJ / 331,8kcal |
Zsír | 9,8 g |
amelyből telített zsírsavak | 2,3 g |
Szénhidrát | 37,9 g |
amelyből cukrok | 0,8 g |
Fehérje | 18,7 g |
Só | 2,5 g |
Rost | 16,9 g |
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz. |
Részösszeg (szállítás nélkül) | 0 Ft |
---|---|
Teljes összeg | 0 Ft |