Dietabc Logo
GLUTÉNMENTES TERMÉKEK
EGYÉB TERMÉKEK

ÉLÉSKAMRA HOLLAND KAKAÓS PUDINGPOR 60 G

609,0 Ft

SKU 5999887064715 Kategória

További információk

Tömeg0,06 kg
Mentesség

, , , , , , , , ,

Brand

Szállítási információ

Normál termék

Készleten (10 vagy kevesebb)

Összetevők: nyílgyökér liszt, holland kakaópor (20-22%-os zsírtartalommal), mandulaliszt, maniókaliszt, bambuszrost liszt.

Átlagos tápérték 100g termékben :

Energia kJ1356,1
Energia kcal323,3
zsír4,8g
amelyből telített zsírsavak1,6g
szénhidrát51,2g
amelyből cukrok0,7g
ebből hasznosuló szénhidrát51,2g
ebbő poliolok0g
fehérje9,7g
0,2g
rost13,2g

Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

Hozzávalók:

1 csomag pudingpor, 450 ml növényi tej vagy egyéb tej , ízlés és diéta szerint 30-50 g édesítő

Egy csomag pudingpor 3 adag desszertet tartalmaz.

Elkészítési javaslat:

A tasak tartalmát az édesítővel, kb. 1 dl tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 300 ml növényi tejjel készítsük, hogy jóval sűrűbb legyen.

Forró csokoládé: 20 g Holland kakaós krémpuding port mérjünk ki, keverjük el az édesítővel és 1 dl tejjel. Hozzáadunk még 150 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. Bögrébe töltve forró csokoládéként fogyasztjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár Van kuponja?

Gluténmentes termékek

Egyéb termékek