645 Ft
Tömeg | 0,06 kg |
---|---|
Mentesség | gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, csökkentett szénhidrát, búzamentes, élesztőmentes, paleo, reform termék, szójamentes, tartósító és mest.szín.mentes |
Brand | |
Szállítási információ | Normál termék |
Elfogyott
Összetevők: nyílgyökér liszt, holland kakaópor (20-22%-os zsírtartalommal), mandulaliszt, maniókaliszt, bambuszrost liszt.
Átlagos tápérték 100g termékben :
Energia kJ | 1356,1 |
Energia kcal | 323,3 |
zsír | 4,8g |
amelyből telített zsírsavak | 1,6g |
szénhidrát | 51,2g |
amelyből cukrok | 0,7g |
ebből hasznosuló szénhidrát | 51,2g |
ebbő poliolok | 0g |
fehérje | 9,7g |
só | 0,2g |
rost | 13,2g |
Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Hozzávalók:
1 csomag pudingpor, 450 ml növényi tej vagy egyéb tej , ízlés és diéta szerint 30-50 g édesítő
Egy csomag pudingpor 3 adag desszertet tartalmaz.
Elkészítési javaslat:
A tasak tartalmát az édesítővel, kb. 1 dl tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 300 ml növényi tejjel készítsük, hogy jóval sűrűbb legyen.
Forró csokoládé: 20 g Holland kakaós krémpuding port mérjünk ki, keverjük el az édesítővel és 1 dl tejjel. Hozzáadunk még 150 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. Bögrébe töltve forró csokoládéként fogyasztjuk.
Részösszeg (szállítás nélkül) | 0 Ft |
---|---|
Teljes összeg | 0 Ft |