Dietabc Logo
GLUTÉNMENTES TERMÉKEK
EGYÉB TERMÉKEK

DiétABC Törzsvásárlói kártya

Kérjük ha már törzsvásárlónk a boltban, vagy rendelkezik törzsvásárlói kártyával, akkor ide kattintva üzenje meg azt az adminisztrátornak a törzskártya számát és maximum 1 munkanapon belül beállítja a kedvezmény %-ot.

2012 júniusában bevezetett törzsvásárlói kártyánkat már több mint 3000 vásárlónk használja!

Legyen Ön is törzsvásárló!

15.000 Ft feletti vásárlás esetén kérjen személyre szóló törzsvásárlói kártyát a DiétABC Üllői úti üzletében, vagy webáruházunkban!
Az igényléshez csak egy regisztrációs lapot kell kitöltenie.

DiétABC Törzsvásárlói kártyáját a vásárlási limit elérése után átveheti a DiétABC-ben (1091 Bp. Üllői út 149.), vagy internetes áruházunkban történt vásárlás esetén, következő rendelésével együtt küldjük el Önnek a megadott címre.

A DiétABC törzsvásárlói kártyát használhatja boltunkban és webáruházunkban is.
A vásárlások értéke összeadódik és ÖN a halmozott vásárlási összeg után lépcsőzetes kedvezményben részesül.

Az összesített értékétől függően az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

  • 0 Ft – 15.000 Ft 0% kedvezmény
  • 15.001 Ft – 250.000 Ft 5% kedvezmény
  • 250.001 Ft – 400.000 Ft 6% kedvezmény
  • 400.001 Ft – 500.000 Ft 7% kedvezmény
  • 500.001 Ft-tól 8% kedvezmény

Figyelem!

Törzsvásárlói kedvezményt csak teljes áru termékekből tudunk adni, a kedvezmények nem összevonhatóak!

Amennyiben Ön több, üzletünkben elfogadott kedvezményre jogosító kártyával is rendelkezik, ezek közül az adott vásárlás alkalmával csak az egyik, Ön által választott kártya használatára van lehetősége!

A kedvezményes vásárláshoz minden esetben szükséges a Törzsvásárlói kártya pénztárnál történő felmutatása a blokkolás megkezdése előtt!

A regisztrációs lap kitöltése előtt kérjük, olvassa el!

A Törzsvásárlói Kártyahasználat Szabályainak részletei

A P.Geri Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-874165; adószám: 13805465-2-43; Cím: 1205 Budapest, Sas u. 24., a továbbiakban: P.Geri Kft.) által biztosított DiétABC törzsvásárlói kártya felhasználásával kapcsolatban.

1. A törzsvásárlói kártya igénylése

Törzsvásárlói kártyát minden 14. életévét betöltött természetes személy igényelhet. Az igénylés feltétele a regisztrációs lap kitöltése, mely egyben a jelen szabályzat elfogadását is jelenti, illetve a DiétABC Üllői úti üzletében, vagy a www.webaruhaz.dietabc.hu címen elérhető internetes áruházban történő legalább 15.000 Ft összegű áruvásárlás. A legalább 15.000 Ft összegű vásárlás több részletben is történhet, az összeg levásárlását a pénztárnál kapott, összegyűjtött és bélyegzővel ellátott blokkokkal igazolhatja. Nem minősül áruvásárlásnak az ajándékutalvány vásárlás, így az ajándékutalvány értéke a halmozott vásárlási összeget nem növeli, arra kedvezmény nem illeti meg a vásárlót

2. A törzsvásárlói kedvezmény igénybevételének feltételei

A törzsvásárlói kártya nyújtotta kedvezmény, a kártya igényléséhez szükséges legalább 15.000 Ft értékű halmozott vásárlás összegyűjtésig, nem vehető igénybe. Amennyiben a kezdő vásárlás összege eléri, vagy meghaladja a 15 000 Ft-ot, a Törzsvásárlói kártya igénylése után, a regisztrált vásárlás értéke az elektronikus nyilvántartásba kerül.

A törzsvásárlói kedvezmény igénybevételének feltétele a rendszeres kártyahasználat. Amennyiben a Tözsvásárló éves kártyaforgalma nem éri el az 50.000 Ft-ot a kártya visszavonásra kerül.

A kedvezmény igénybevételéhez a vásárlás befejezése (a boltban történő személyes vásárlás esetén, a blokkolás megkezdése) előtt a törzsvásárlói kártya felmutatása, illetve a webáruházban a kártya számának feltüntetése szükséges.

Törzsvásárlói kártya használatával csak a törzsvásárló regisztrációjához tartozó névre és címre tudjuk küldeni a megrendelt csomagot, attól eltérni külön kérés esetén sem tudunk.

3. A Törzsvásárlói kártya által biztosított kedvezmények

A Törzsvásárlót a DiétABC 1091 Budapest, Üllői út 149 szám alatti üzletében és a www.webaruhaz.dietabc.hu internetes áruházban történő vásárlásai során sávos rendszerű kedvezmény illeti meg a termékek teljes vételárából.

250.000 Ft értékig 5%, 2500.000 Ft és 400.000 Ft összeg között 6%, 400.000 Ft és 500.000 Ft összeg között 7%, 500.000 Ft halmozott érték felett 8% kedvezmény biztosítunk.

A Törzsvásárlói kártyára a vásárlások összege a kártya aktiválása után folyamatosan gyűlik. A halmozott egyenleg alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke. A halmozott összegek felülvizsgálata minden év június 30. és december 31-i adatok alapján történik. A halmozott egyenlegnek megfelelő kedvezmény az alábbi feltételek mellett folyamatosan megilleti a Törzsvásárlót.

Azon Törzsvásárlóink, akik 6%, 7%, vagy 8% kedvezményre jogosító kártyával rendelkeznek, azonban a következő évben vásárlásaik halmozott értéke nem éri el a magasabb kedvezményre jogosító legalább 250.000 Ft-ot, 5%-ban rögzítjük kedvezményüket.
A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, nem vonatkozik ajándékutalvány vásárlására.
A törzsvásárlói kedvezmények nem válthatók készpénzre.

4. Eljárás a törzsvásárlói kártya elvesztése, sérülése, megsemmisülése esetén

A Törzsvásárlói kártya elvesztése, sérülése és megsemmisülése esetén bármikor igényelhet új kártyát. Az új törzsvásárlói kártya díja 300 Ft, melyet az igénylés leadása után két munkanapon belül tudunk biztosítani.

Adatvédelmi tájékoztatás a Törzsvásárlói kártya programhoz

A törzsvásárlói kártya igénylése és használata, illetve az ennek érdekében felmerülő adatszolgáltatás önkéntes.

A törzsvásárlói kártya igénylője a jelentkezési lap megfelelő kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az igénylés során közölt adatai a törzsvásárlói programon túlmenően is felhasználásra kerülhetnek a P.Geri Kft. tevékenységi körébe tartozó, illetve a DiétABC által forgalmazott termékekkel kapcsolatos információk, ajánlatok megismertetése céljából.

A kezelt adatok harmadik fél részére nem kerülnek átadásra, kivéve, ha jogszabály, illetve jogerős bírósági vagy hatósági határozat másként rendelkezik.

Vásárlóink adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően kezeljük.

Igényeljen törzsvásárlói kártyát itt

Kosár Van kuponja?
Még 20.000 Ft kell az ingyenes szállításhoz.

Gluténmentes termékek

Egyéb termékek

Dietabc Logo 220

Tisztelt Vásárlóink!

Köszönjük bizalmukat és akciós csütörtöki kiemelt számú megrendelésüket. Kicsit feltorlódott a feldolgozás, a pünkösdi ünnepek alatt nincs ügyfélszolgálat így a mostantól leadott rendelések minden bizonnyal csak a jövő hét második felében kerülnek feldolgozásra.

Kellemes Pihenést Kívánunk: DiétABC csapata