1.245 Ft
Brand | |
---|---|
Szállítási információ | Normál termék |
Készleten
Összetevők:
kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, kukoricaliszt, dextróz, stabilizátor (guargumi), burgonyarost, burgonyapehely, lisztkezelőszer (aszkorbinsav).
Hozzávalók: 500 g langyos víz, 20 g méz, 25 g friss élesztő, 15 g psyllium rost (por állagú útifű), 500 g Basic gluténmentes lisztkeverék, 12 g só, 15 g
olaj.
Elkészítés: mérjük egy keverőtálba a vizet, a mézet és morzsoljuk bele az élesztőt, majd pár perc alatt futtassuk fel. Keverjük hozzá egy kézi habverővel a por állagú útifüvet, várjunk fél percet, majd adjuk hozzá a lisztkeveréket és a sót. Gyúrjunk egynemű tésztát, közben öntsük hozzá az olajat.
Egy sütőpapírt kenjünk le vékonyan olajjal és gyúrjuk át rajta a tésztát, és lapítsunk belőle kb. 0,5 cm vastag téglalapot. A két rövidebb oldala mentén hajtsuk be a feléig a tésztát, majd a hosszabbik oldala mentén tekerjük fel. Tegyük a sütőpapírral együtt egy kenyérsütő formába, fóliázzuk le és
szobahőmérsékleten kelesszük 60 percet. 180°C-ra előmelegített sütőben süssük 40 percet, majd a sütőpapír segítségével emeljük át a sütő rácsára és süssük további 10 percet. Rácson hűtsük ki teljesen a kenyeret.
Részösszeg (szállítás nélkül) | 0 Ft |
---|---|
Teljes összeg | 0 Ft |