239 Ft
Tömeg | 0,028 kg |
---|---|
Mentesség | |
Brand | |
Szállítási információ | Normál termék |
Készleten
Összetevők:Étkezési só, Szárított fokhagyma granulátum (25%), Tört feketebors (10%), Kristálycukor, Füstaroma, Csípős paprikaolaj, Fűszerkivonat
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült!
100 g termékben | |
---|---|
energia | 692 kJ/164 kcal |
zsír | 0,8 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
szénhidrát | 31 g |
– amelyből cukrok | 17 g |
fehérje | 5,4 g |
só | 53,2 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Receptajánlat
Fűszeres tarja burgonyaágyon sütve
Hozzávalók (4 személyre)
1 tasak Lucullus Borsos-fokhagymás fűszersó, 80 dkg kicsontozott szeletelt tarja, 2 dl étolaj, 1 kg apró burgonya, kevés só.
A fűszersót elkeverjük az étolajjal és beleforgatjuk az előkészített húst. 30 perc pácolás után serpenyőben a fűszeres olajon mindkét oldalát elősütjük. A burgonyát megtisztítjuk, majd félbevágjuk és egy kizsírozott tepsibe helyezzük és enyhén megsózzuk. A hússzeleteket ráhelyezzük, pecsenyelével meglocsoljuk és kevés vizet öntünk alá, majd fóliával lefedjük. Sütőben megpároljuk és a fóliát levéve készre sütjük.
Adagolás:
A tasak tartalma 80 dkg konyhakész hús ízesítésére elegendő.
Felhasználási javaslat:
A fűszersót keverjük el étolajjal, adjuk hozzá a konyhakész hússzeleteket és hagyjuk állni 15-20 percig. Grillen vagy serpenyőben süssük készre.
Tárolás:Száraz, hűvös helyen tartandó!
Gyártó címe: Szilasfood Kft.
2143 Kistarcsa
Részösszeg (szállítás nélkül) | 0 Ft |
---|---|
Teljes összeg | 0 Ft |