Dietabc Logo
GLUTÉNMENTES TERMÉKEK
EGYÉB TERMÉKEK

KORDA ZSUZSA GLUTÉNMENTES KÖNYV

2.490 Ft

SKU 9786150130286 Kategória

További információk

Brand

Szállítási információ

Normál termék

Csak 10 maradt készleten

Összefoglaló

“Diétázom, mint a nagyok,

egészséges akkor vagyok,

így kerülnek el a bajok,

az evésben sosem csalok.”

A te gyermeked is gluténérzékeny?

Akkor te is tudod, milyen nehéz egy kisgyermeknek megmagyarázni, hogy diétát kell tartania. Még a legügyesebb diétázó is vágyik majd a sok finomság után, amit a társai megehetnek, de neki nem szabad. Az új helyzetben, ezt is fel kell dolgoznia.

Korda Zsuzsa Gluténmentes könyve segítséget nyújt gluténérzékenység, lisztérzékenység (cöliákia) esetén a gyermekek számára azzal, hogy egészségügyi problémájuk jobb megértését és elfogadását támogatja. Legfontosabb üzenete, hogy a kis diétázók nincsenek egyedül!

“Minden diétázónak ajánlom Korda Zsuzsa “gluténmentes” verseit. Talán nem tévedek, ha azt írom, ez az első olyan szépirodalmi kötet, amely kifejezetten arról szól, hogyan táplálkozzunk akkor, ha ételérzékenyek vagyunk, és teszi ezt apró mesékben, lírai alkotásokban. Korda Zsuzsa játékosan, humorral, magas költői színvonalon fogalmazza meg ezt az egyre gyakoribb problémát napjaink mesterséges és vegyianyagokkal terhelt világában.

Gyerekek, felnőttek egyaránt szeretni fogják, hogy végre valaki “jól emészthető” formában szól a gluténmentes életről. Gyönyörűen illusztrált, jól megírt és nagyon okos kötetet ajánlok tehát, szeretettel!”

Petőcz András

Várjon!
Ezek még érdekelhetik...

Kosár Van kuponja?
Még 20.000 Ft kell az ingyenes szállításhoz.

Gluténmentes termékek

Egyéb termékek