Összetevők: gluténmentes zabpehelyliszt, édesítőszer: maltit, eritrit, szukralóz, tojáshelyettesítő (kukoricakeményítő, burgonyafehérje, borsófehérje, lupin liszt, tápióka keményítő, maltodextrin, só, színezék, kurkuma, sűrítőanyag: xantán, szentjánoskenyérliszt, CMC, emulgeálószer: szójalecitin, stabilizálószer: kálcium-karbonát, étkezési sav: citromsav, fehérbors), térfogatnövelőszer: Na-hidrogén karbonát, sűrítőanyag: xantán, aroma, vanília magok
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1305 kJ/311 kcal
zsír: 2,8 g
amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
szénhidrát: 80,9 g
amelyből cukrok: 0,5 g
amelyből poliolok: 45,0 g
rost: 7,4 g
fehérje: 4,8 g
só: 0,65 g
Allergének: lupin, szója
Recept: 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 °C-ra. A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapport. Torta formában 180°C-on sütjük 25 percig.