1.799 Ft
Weight | 0,5 kg |
---|---|
Brand | |
Szállítási információ | Normál termék |
Out of stock
Összetevők: gluténmentes lisztek (kölesliszt, barna rizsliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, rostkeverék (bambuszrost liszt, útifűmaghéjliszt), savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, himalaya só. Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz. Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben:
Energia: 1247,2 kJ/306,8kcal
Zsír: 1,7g
amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 60,8g
amelyből cukrok: 0g
amelyből poliolok: 0g
Fehérje: 6,0g
Só: 2,8g
Rost: 11,5g
Elkészítés: Keverj össze 250 g pogácsa lisztet és 5 g gluténmentes porélesztőt. Add hozzá a 200 ml langyos növényi tejet, 20 ml friss citromlevet, 100 g szoba-hőmérsékletű puha növényi margarint (lehet kókuszzsír is), 50 g növényi sajtot a tésztába. Mindezt keverd alaposan össze és pihentesd 20 percet hideg helyen, hogy sűrűsödjen. A kész tésztát lisztezve nyújtsd el, kend le olvasztott zsiradékkal és hajtogasd egymásra minél több rétegben. Nyújtsd kb 15-20 mm vastagra a tésztát, vágd rácsosra a tetejét és 3 vagy 4 cm-es szaggatóval vágd ki a pogácsákat. A maradék tésztát gyúrd újra és ismételj, míg el nem fogy. A tepsire téve növényi zsiradékkal kend le, szórd meg növényi sajttal vagy magokkal. A tepsin keleszd készre 20 percig langyos, meleg helyen. Süsd készre alsó-felső módon 190 fokon 20-22 perc alatt.
Részösszeg (szállítás nélkül) | 0 Ft |
---|---|
Teljes összeg | 0 Ft |