Összetevők: gluténmentes zabpehelyliszt, tápióka keményítő, emulgeálószer: E 475, E 433, stabilizálószer: xantán, élelmi rost, burgonyakeményítő, oligofruktóz, rizsliszt, burgonyafehérje, só
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1747 kJ/416 kcal
zsír: 11,4 g
melyből telített zsírsavak:0,9 g
szénhidrát: 64,2 g
ebből cukrok: 0,9 g
rost: 14,1 g
fehérje: 7,1 g
só: 0,18 g
Felhasználási javaslat: 65 g Gluténmentes IR piskótaliszt, 3 tojás, 15-20 ml víz, 50 g cukornak megfelelő cukorhelyettesítő vagy 70 g almacukor, Az összetevőket egyneművé keverjük, majd közepes fokozaton kihabosítjuk. Formába öntjük, majd 160-170°C-on aranysárgára sütjük.